Тотализираха G-класа на бул. България в София

  • Галерия от 3 снимки на ударения G63 в София Галерия от 3 снимки на ударения G63 в София

10 Feb 2021

Попаднахме на софийска история в една от най-популярните български автомобилни страници в Instagram - @bulgariancars_official. Mercedes-Benz G63 AMG се обърна странично на бул. България в София. Катастрофата се разиграва в ранните часове на нощта и за щастие се разминава без жертви. Инцидентът става между ул. Тодор Каблешков и ул. Пирин в посока кв. Бояна, като това е сравнително прав участътк със съвсем лек завой. Ограничението тук е 70 км/ч, лентите са три, пътят е с нов асфалт и остава неизвестно каква е причината за тежката катастрофа в столицата.

Свидели на катастрофата твърдят, че водачът на G-класата и още двама мъже са избягали веднага. В колата са се возили и две момичета, които са останали на място и са транспортирани с линейка до болница. На мястото на инцидента са пристигнали екипи на полицията, пожарната и Спешна медицинска помощ.

Обърнатата G-класа, която е с пакет на Brabus, е почти унищожена. Видът й говори, че е претърпяла тежка катастрофа. Предният мост е скъсан, а щетите има от всички страни. Това е пореден тежък инцидент в София за последните няколко седмици.

Първородната Godzilla!