Porsche Panamera Turbo: дали е истинско Porsche? Видео!

  • Галерия с 4 изображения. Галерия с 4 изображения.

19 Feb 2021

Porsche Panamera. Скандално? Porsche с 4 врати? Даже с 5? Седан ли е? Спортен седан ли е? Не е ли… хечбек? Истинско Porsche ли е въобще? Тези въпроси витаят в интернет пространството, но и не с само в него, откакто моделът съществува, още от 2009-та.  Затова решихме, че е време да ви представим модела и в нашия канал, при това под формата на мощната 550 коня Panamera Turbo. Екземплярът ни от 2017-та не е от най-новото издание, след фейслифта, но е достатъчно съвременно и почти без никакви разлики.

И, нещо ново за нас, не е заснето с обичайния ни комплект камери, а с два броя… Huawei Mate 40 Pro, с изключение на кадрите с дрон и няколко от GoPro. Защо? За да тестваме обещанията на производителя им за супер камери, и – естествено – защото марката бе така любезна да ни подкрепи за този интересен проект.

Така че ви пожелаваме приятно гледане на видеото, в което ще разберете почти всичко важно за култовата Panamera. И малко за смартфона. Ако искате да знаете повече за него, може да кликнете на снимката тук. Благодарим ви за подкрепата!

Първородната Godzilla!