Софт порно с участието на Porsche 993

  • Галерия от 16 снимки на Porsche 993 Remastered by Gunther Werks Галерия от 16 снимки на Porsche 993 Remastered by Gunther Werks

09 Mar 2021

Има коли, които независимо от възрастта си, провокират произвеждането на хормони при визуална среща с тях. Със или без извинение, но няма как да ни стане патката като видим Tesla Model X. Последното Porsche 911, с въздушно охлаждане, е един от онези автомобили, към които не може да останем безпристрастни. Поколението 993 е класика, за която може да се говори надълго и нашироко. И да, от нея ни става патката, стига последната да присъства в гащите, че в наши дни много мъже са мъже само по паспорт.

Американското тунинг ателие с немско име Gunther Werks избра именно неостаряващото Porsche 911 993 за своя пореден проект. Всъщност всички проекти на тези янки са базирани на 993 и нищо друго. Класици!

В този случай целта на проекта е да бъдат модифицирани 25 броя купета по рецептата на това зелено 993. Цветовите комбинации са по желание на поръчителя. Ангажиментът на клиента е да осигури кола донор, да преведе шестцифрена сума в долари и работата се поема от екипа на Gunther Werks.

Първата бройка е боядисана в „ирландско зелен цвят“ и може да я срещнете по улиците на Бевърли Хилс. Вероятно клиентът е с ирлансдски корени и живее в Бевърли Хилс. Не ни питайте как стигнахме до този извод.

Модификацията на Gunther Werks е кръстена 993 Remastered. Резултатът е по-възбуждащ от последния печатен брой на Playboy, излязъл на 17 март 2020 г. Ако на страниците на Playboy има еротика, то тези фотографии са си чисто софт порно. Излишно е да се пишат думи при наличието на такива снимки. Но все пак ще оправдаем присъствието си в DizzyRiders и ще кажем малко, съвсем малко за колата.

За лимитирания проект Gunther Werks използва 4,0-литров боксер, минал през ръцете на специалистите от Rothsport Racing. Последните имат над 30-годишен опит в състезателните доработки на Porsche. Двигателят няма общо с 4,0-литровия мотор на 911 GT3 RS 4.0. Боксерът е от старата атмосферна школа на Porsche, с въздушно охлаждане, увеличен работен обем и редица доработки. Сърдечната операция може да бъде измерена в 441 к.с. и 454 Нм. И всичко това идва в перфектна секс комбинация от изчезващ вид 6-степенна механична кутия.

Спирачната система е Brembo, а окачването е преработено с компоненти от Eisenlohr Racing и JRZ Suspension Engineering. Седалките са изцяло изработени от екипа на Gunther Werks. Излишно е да споменаваме, че са карбонови корита, обшити с кафява кожа. Същата комбинация между въглеродни влакна и кафява кожа откриваме в целия интериор – корите на вратите, таблото... Багажното отделение под предния капак, както и пространството зад двете седалки също са изцяло от карбон. Кафявата коже може да бъде открита и в отделението на двигателя. Воланът е обшит с алкантара, с малка кафява ивица в горната част за нулевата позиция.

Цената на 993 Remastered by Gunther Werks не е оповестена, но ако съдим по други техни скорошни проекти говорим за сума от над половин милион долара. И в тях не влиза колата донор. Не всичко в порно индустрията е евтино.

Текст: Ради Ангелов

Първородната Godzilla!