Софийска дупка погълна Audi!


20 май 2021

Ако ви се е случвало да шофирате в произволно избран български град, вероятно сте забелязали, че тук-таме, нарядко и то в редки случаи, пътната настилка не е съвършена. На места има леки неравности, а в изключително редки случаи – дори малки дупки. На една такава е попаднал шофьорът на това софийско A5 Sportback.

Шегата настрана, не разполагаме с повече информация, освен публикуваната във Facebook снимка от Едо Кадийски (Edo Kadiysky). Случката се е разиграла на кръстовището на улиците “Гурко” и “Шишман” в София. Тъй като участъкът в момента е в ремонт, подменя се не само асфалтът, но и подземната инфраструктура, то не е чудно, че целият район е затворен за влизане на автомобили. 

Нямаме идея как и защо въпросното Audi се е намерило там, но явно шофьорът му не е видял огромния трап навреме. Ако съдим по прегазените маркучи, може да предположим, че водачът е бил доста разсеян. Без да имаме повече инфо по случая, само спекулираме с темата.

Изводът е ясен – шофирайте внимателно и се оглеждайте за 3-метрови пропасти на пътя, особено в участъци, обозначение като затворени за влизане!

 

Коментирай

Sending ...