Шофьорите на кои марки най-често “забравят” да дадат мигач?


29 Oct 2021

Руснаците от auto.mail.ru направиха интересно проучване - шофьорите на кои марки коли най-често пропускат да използват мигачи. Статистиката е изготвена след отговори от над 38 хил. души, като 72% твърдят, че винаги използват мигачи. 

От останалите най-често собствениците на Lada, Toyota и Kia признават, че не използват мигачите, особено в ситуации, когато са сами на пътя и не виждат други участници в движението. 

Доколкото личното признание на този автомобилен грях е добър начин да се изготви статистика е спорно, защото сме сигурни, че у нас повечето шофьори не биха си признали, че не използват мигачите, дори е по-вероятно да се стигне до ръкопашна размяна на любезности в случай на инцидент заради спестен мигач.

Решихме да подготвим и наша импровизирана анкета, така че може да споделите шофьорите на коя марка коли най-често пропускат да цъкнат лостчето вляво от волана. Може да посочите повече от една марка. В случай че достатъчно хора се включат, ще се радваме да споделим резултатите. Може да гласувате тук!

 

Първородната Godzilla!