Видео с пияния Андре Токев, каращ Mercedes по джанти в София


03 Nov 2021

През изминалия уикенд шеф готвача Андре Токев бе арестуван, заради шофиране в нетрезво състояние. Във Facebook страницата Катастрофи в София е качено видео, в което се вижда как известният кулинар кара пиян своя Mercedes-Benz X-Class.

В краткият клип, заснет на Околовръстното шосе в столицата, може да видим как пикапът на Токев се движи със спукани гуми, като малко по-късно Mercedes-ът остава по джанти и аварира по средата на пътя. Пристигналият екип на полицията го арестува, като проверката за алкохол отчита наличието на 1,9 промила алкохол. Направената по-късно кръвна проба е показала 1,7 промила.

Кой да предположи, че сниманият от нас пикап на Mercedes ще влезе в новините, каран по джанти от пияния Андре Токев. Преди три години Dizzy Riders снимахме точно този екземпляр, когато X-класата бе тестова, а моделът напълно нов. На по-късен етап Токев купува същия автомобил от вносителя на Mercedes-Benz „Силвър Стар“.

Днес прокуратурата ще поиска от съда постоянен арест на Андре Токев, тъй като водещият на предаването „Мастър шеф“ е бил задържан по време на изпитателен срок. Той вече е осъждан за каране в нетрезво състояние и би следвало да влезе в затвора при повторно провинение, което вече е факт.

Първородната Godzilla!