Всичко, което трябва да знаете за... Peugeot 308! Видео!


19 Nov 2021

С голямо удоволствие ви представяме втория епизод от новата ни поредица „Всичко, което трябва да знаете за...“, която е посветена на популярни употребявани модели. В нея главно действащо - и много високо, 2,06 – е професионалният автомобилен оценител Начо Симеонов, който този път е избрал да ви представи Peugeot 308.

Изключително популярен модел, особено в комби изпълнението си SW, точно каквото Начо е докарал за вас. Автомобилът е от второто поколение, което се произвежда от 2013-та до съвсем скоро, пряк конкурент на VW Golf и често по-изгодното решение.

Какво обаче е характерно за 308-мицата на Peugeot? Какви са нейните особености? Какви са нейните плюсове? Какво се чупи? Какво трябва да гледате при покупка на такъв употребяван екземпляр? Начо влиза в стихията си и споделя своя опит и знания в областта.

Пожелаваме ви приятно гледане, което нямаше да бъде възможно без подкрепата на нашите партньори и приятели от SDI застрахователен брокер и моторни масла Pakelo. Кликнете на лентичките за да научите повече за техните продукти.

Първородната Godzilla!