Среща с г-н Микрон: Какво е стъклоповдигач, как се рециклира и още тайни на бизнеса. Видео!


26 Jan 2022

За първи път посетих сервиза на Микрон Доцев преди около две години, като най-обикновен клиент. Нуждаех се от помощ за шофьорското стъкло на автомобила на сестра ми, след като положих много усиля да го поправя сам, доста неуспешно. Защо отидох при г-н Микрон? Ами, заради професионално направения им сайт, в който се ориентирах мигновено, както и заради последвалото от тяхна страна обаждане, което ми разясни всички детайли, бързо, точно и ясно.

А съвсем скоро се запознах изключително подробно с дейността на фирмата, нейната история, и просто нямаше как да не направим видео. Това са вече 33 години в бизнеса с ремонт и производство на автомобилни жила, ремонт и рециклиране на стъклоповдигачи, брави, шибедах системи и механизми на чистачки.

Фирмата е създадена от дядо Славчо и днес е лидер в сегмента. Мотото на Микрон Доцев е „Прецизни до микрон“, като една от главните цели на управителя на фирмата е да не връща клиент. Как обаче се постига този успех? Как се посстига такова качество, което е довело до славата на тези специалисти? Ще ви запознаем с хората зад Микрон Доцев, с любопитната история започваща още от 1989-та, като също ще разберете и някой тънкости в този толкова профилиран занаят.

Пожелаваме ви приятно гледане, като не пропускайте да кликнете и на тези картинки в текста, които ще ви отведат на въпросния сайт. Може да намерите „Микрон Доцев“ също и в социалните мрежи, като кликнете този Фейсбук и Инстаграм линк. A, между другото, стъклоповдигачът на колата на сестра ми все още работи безотказно.

Най-достъпният пикап у нас?