Дават награда Corvette за изгубено куче


30 Jan 2022

Семейство изгуби четириногия си любимец и в желанието му да го намери на всяка цена предлага немалка парична награда и спортната си кола на този, който го намери и върне.

Става въпрос за женско куче на име Марли, което е в неизвестност още от юни миналата година. Стопаните му го търсят всеки ден, но без успех вече няколко месеца. Те се надяват, че предлагайки голяма награда и колата си, могат да помогнат да върнат Марли у дома.

„Предлагам моя Corvette Stingray 2016”, споделя Дерек. „Ако някой се приближи до мен сега и той е с Марли, и ми каже, че ще ми даде кучето в замяна на колата... бих си тръгнал щастлив с кучето“.

„Решихме, че може би парите нямат ефект, но може би хубава кола ще има“, добавя неговата съпруга Алекс.

„Събуждам се сутрин, излизам и започвам сутрешните си търсения. Имам плакати на колелото си „Изгубено куче“ и се разхождам из Хилтън Хед (Джорджия) в търсене. Почти всички в Хилтън Хед ме познават като бащата на Марли“, казва още Дерек Киршнер. Мъжтът е монтирал и камери на пътеки, които често се използват за разходки на кучета.

Новината, че семейство дава награда Corvette за намирането на изгубеното им куче, достигна и до телевизионните новини. Семейството се надява тази история скоро да завърши със щастлив край, без значение колко ще им струва това.

Първородната Godzilla!