BMW Серия 3 (F30): Всичко, което трябва да знаете и гледате! Видео


03 Feb 2022

Ето го и третият епизод от поредицата ни „Всичко, което трябва да знаете за…“, като този път Начо Симеонов представя 6-та генерация BMW Серия 3, позната с означението F30. Или F31, ако става въпрос за комбито Touring.

Или F34 за Gran Turismo, което обаче е по-различен модел, както и дългата база F35, предлагаща се само за Китай. Ние обаче живеем в България и затова Начо ще ви сподели какво да гледате при преди покупка на употребявана F30/F31-ца.

Обръщаме особено голямо внимание на двигателите, защото те са… много и защото темата е важна. Разбира се г-н Симеонов ще ви сподели всичко важно и за окачването, спирачките, ергономията и още любопитни факти.

И тук е момента да благодарим на нашите партньори и приятели, чрез чиято подкрепа успяваме да поддържаме тази поредица и не само нея. Това са SDI застрахователен брокер, с който работим почти от самото начало, както и „Дару Кар“, доказано име свързвано често с BMW, но и не само. Кликнете на двете ленти тук в текста и ще отриете най-добрите оферти за автомобилни застраховки, а пък „Дару Кар“ в монета имат страхотна промоция на автомобилни стелки.

 

 

Първородната Godzilla!