„Зундерт Екстрийм“ отвори нов продажбено-сервизен център в София

  • Галерия с 14 снимки. Галерия с 14 снимки.

11 Feb 2022

Нашите приятели от „Зундерт Екстрийм“ имаха повод за парти и това бе нов шоурум, продажбено-сервизен център или най-точно казано дом в София. Локацията е същата, ул. 68 №2, но помещението е изцяло ново, изградено за максимално удобство и уют, както на служителите/членовете на семейството, така и за клиенти и посетители.

Там може да разгледате много интересни машини – от снегомобилите Lynx и Ski-Doo, през бруталните UTV- и ATV-тата на Can-Am, триколките на същата марка, до джетовете на Sea-Doo и извънбордните двигатели Evinrude. И, разбира се, всички съпътстващи продукти, като екипировка, резервни части, ежедневно облекло и аксесоари.

Марките, които представляват „Зундерт Екстрийм“ са доказани имена, като преди година дори ви запознахме с причудливите машини за кеф на Can-Am Ryker и Spyder. Тази пък се надяваме да се докоснем и да споделим впечатленията си за едно от най-бързите и способни превозни средства в портфолиото Can-Am Maverick X3, така че се очертава интересна пролет и лято. Макар, че Maverick се чувства прекрасно и в снега.

„Зундерт Екстрийм“ е основана през 1991 г. от Иван Мутафчиев, като тогава името е било само „Зундерт“, така че фирмата има сериозна история. Нея може да прочетете в сайта, като днес управител е Росица Мутафчиева, дъщеря на Иван, която заедно с екипа си продължава семейната традиция. Пожелаваме успех с новата база, като освен там може да намерите „Зундерт Екстийм“ и на морето, в Бургас на ул. Одрин №17.

Първородната Godzilla!