Да прахосаш 1,2 млн. евро за две дъщери на кораб

  • Галерия от 6 снимки с круизния кораб Storylines Галерия от 6 снимки с круизния кораб Storylines

04 Apr 2022

Този круизен кораб, който виждате на изображенията тук, се сглобява от началото на годината в Хърватия. И трябва да бъде пуснат на вода през 2024 г.

Корабът е кръстен Storylines и ще разполага с 18 палуби, 20 ресторанта, библиотека с 10 000 книги, 3 басейта, спортни съоръжения, една голяма градина и зона за разходка на домашни любимци. Той е нещо като плаващ жилищен комплекс с 547 апартамента, на който може да си купите един от тях и да обиколите света по вода.

Това прави двойката Бет и Марк Хънтър, които първоначално имат идея да поръчат малка яхта за своите две дъщери, с която да им покажат света. Но вместо това плащат сумата от 1,2 млн. евро за апартамент с две спални и две бани на круизния кораб Storylines.

И така вместо 15-метрова ветроходна яхта, ще получат дълга 213 м палуба. И по техните думи няма да им се налага да пазаруват, готвят, чистят и перат, тъй като персоналът на кораба, ще ги замести в тези битови занимания.

Семейството иска да прекара на кораба без прекъсване 13 седмици. Тогава двете дъщери ще бъдат на 14 и 16 години, като на борда ще има „програма за обучение на младежи“, така че да не изостанат с образованието си.

Корабът ще обикаля Земята за 1000 дни, което е близо три години, като на различни пристанища ще акостира за престой от няколко дни.

Първородната Godzilla!