Тази “Волга” е създадена във Велико Търново

  • Галерия с 26 снимки на новоизлюпената Волга и някои други продукти на ателието Галерия с 26 снимки на новоизлюпената Волга и някои други продукти на ателието

19 Apr 2022

Действието се развива във Велико Търново. Собственик на Vectra C и очевидно голям почитател на “Волга” се появява в “Друмев Ауто” и иска предницата на достопочтения му Opel да бъде заменена с такава на ГАЗ-21, известен още като “Първата Волга”. Речено сторено, резултатът е колата от снимките, която отпред е ГАЗ-21 (от третата серия, 1962-1970 г.), а отзад и отвътре е Vectra C. Не сме напълно сигурни защо студиото в старата ни столица се е спряло само до предницата… Резултатът очевидно е доста окуражаващ и щеше да е яко да видим пълно преобразяване… Задвижването и цялата техника на Vectra-та е запазена – 3,2-литров V6.

“Друмев Ауто” има опит с възстановяването и преработката на ретро модели: от ГАЗ-ка, превърната в пикап през създаване на българска Cobra до фина работа по редки модели, включително от марки като Rolls-Royce… Разгледайте галерията над текста или страницата на сервиза във Facebook.

 

 

Много практичен и интересен!