Участвай в играта ни с Медина-Мед и спечели супер награди!

  • Галерия с 5 снимки. Галерия с 5 снимки.

12 May 2022

Всички сте чували за Медина-Мед, фирмата която вече 31 години се занимава със сервиз и продажба на гуми. Именно на тях се доверихме за преобуването на нашия Дизимобил, като съчетахме ходенето ни до един от центровете им с кратко представяне на новия модел Michelin Pilot Sport 5.

Но защо там? Ами, заради огромния опит и професионализъм на хората. Медина-Мед разполагат с най-модерния склад за гуми у нас, като и самият монтаж е на супер високо ниво. Финалното затягане на колелата например се извършва с динамометричен ключ, с точно толкова усилие, колкото е по спецификация за дадения автомобил. Накрая дори получавате и сертификат за това!

Във видеото ще чуете интересна информация за нея, но още по-интересната част е тази с играта, с въпроса! Питаме ви колко колко на брой са сервизите за гуми на Медина-Мед ООД? Отговорете с коментар под видеото във Фейсбук и тагнете приятел. И готово, участвате за наградите!

А те са ваучер на стойност 100 лв. за услуги предлагани от Медина-Мед и два пъти (за още двама късметлии), безплатен хотел за гуми за един сезон! Така, че гледайте видеото, участвайте и успех!

Първородната Godzilla!