Спечели супер награди от играта ни с Medix Multi Action! Част 2!


22 Apr 2021

Вече трима отнесоха по една награда от играта ни с Medix Multi Action! Не сте от тях? Не съжалявайте, защото имате още един шанс, като отговорите на втория ни въпрос!

Как да участвате? Отговорете на зададения от нас чрез това видео въпрос, с коментар под самото видео в YouTube и… готово, вече се борите за една от трите награди.

Какво може да спечелите? Ваучер за гориво на стойност 100 лв., комплект за почистване: мобилна прахосмукачка за кола, обезмаслители Medix Multi Action, други помощни средства (четка, нещо за бърсане) и третата и последна награда, но не и по важност – хладилна чанта! Тя ще ви е особено полезна в задаващите се топли дни.

А какво е Medix Multi Action? Универсален обезмаслител, които може да ви бъде еднакво полезен, както в кухнята, така и в гаража. Това е засега, гледайте видеото, отговорете на въпроса с коментар под него и вече участвате за една от първите три награди.

Кога ще изтеглим победителите? На 7 май, петък, като дали печелите ще разберете от нашата Фейсбук страница. Епизод 2 на играта ни, когато ще дадем още три великолепни награди, ще се излъчи в средата на месец април.

Пълните правила на играта може да намерите под формата на pdf файл, като кликнете тук.

Успех на всички!!

Лукс от Китай!