Мощно видео от Sofia Festival of Speed!

  • Галерия със 7 снимки. Галерия със 7 снимки.

01 Jul 2022

С това видео поставяме личен рекорд по конски сили и екзотични автомобили представени накуп. Направо се чудехме откъде да започнем, затова ги започнахме подред – от Maserati Levante Trofeo с 580 коня, през Brabus 800 G-класа с толкова коне, а оттам, един от само три Rolls-Royce Wraith от Novitec, следван от най-новото Porsche 911 GT3.

Това обаче е само в началото, защото продължихме с няколко модела на Ferrari – F8 Tributo, Roma и 812 Superfast, което развива над 350 км/ч. Има и Lamborghini и то какво – едно от само 800-те Avntador SVJ Roadster с атмосферен 6,5-литров мотор и 770 коня. Америка пък бе представена от най-новия Corvette C8, a отново за Италия във видеото ни „играе“ Maserati MC20.

И като стана въпрос отново за Maserati, inbet.com ви дава уникалния шанс да спечелите чисто нов автомобил от тази марка, Ghibli Hybrid, така че кликнете на тази визия долу и разберете как!

Атмосферата бе страхотна въпреки дъжда, като хората се радваха и на класики от близкото минало – Renault 8 Gordini, реплика на Toyota Corolla WRC, срещу които пък бяха представени няколко професионални дрифт автомобила. Гледайте видеото, чуйте колите, ще чуете и две любопитни интервюта, а след това може да кликнете на банера горе за да посетите сайта на хората, които помогнаха да направим тези материали.

 

Първородната Godzilla!