Когато ти трябва пикап, но имаш само ръждясало BMW E46

  • Галерия от 5 снимки на BMW E46, превърнато в пикап Галерия от 5 снимки на BMW E46, превърнато в пикап

12 Jul 2022

В BMW неведнъж са имали идеята за пикап на базата на Серия 3, но всичко приключва най-много със създаването на някой друг прототип, използван в складовете за части например или показан на някое изложение. Но самият факт, че баварската марка официално експериментира през годините със своята „тройка“ или пък дори М3, доведе до желанието у някои хора да имат подобно магаре.

И ето го поредният ентусиаст, решил да направи пикап от BMW. Намираме го в Латвия, където неизвестният собственик на това корозирало E46 се е справил „впечатляващо“ с ковертирането на своето комби. Честно, с тази кола ще биете повече на очи, отколкото ако карате оригинално М3 от същото поколение.

Латвиецът не си е дал голям зор по трансформирането на комбито. Отрязал е набързо всичко зад B-колоните, заварил е задните врати и по „иновативен“ начин е закрепил задната врата с две резета, заключващи се с китайски катинари. Подът все още е текстилен и се вижда оригиналния мокет, но за сметка на това е монтиран ролбар.

Като цяло идеята да се направи пикап от E46 никак не е лоша, но не и по този спартански начин. Но явно целта тук е или гавра с колата или просто да бъде наистина ползвана за товарно такси в последните дни от живота й, което си е жалко.

Много по-добра от предишната?