Мъж от Враца снима видео как отрязва скоба и бяга


01 Aug 2022

Поредният случай на демонстративно отрязана скоба за неправилно паркиране идва от Враца. В случая става въпрос за шофьор с VW Polo, който не крие самоличността си, целият процес по свалянето на скобата е сниман на видео, а самата скоба прибрал като сувенир. “Нова телевизия” съобщава, че мъжът е задържан от полицията.

 

„За случая бях уведомен пряко от служителите на синята зона и екипа, поставящ заключващите устройства. Веднага подадох сигнал в дежурната част на РУ на МВР - Враца. Нашите служители ме уведомиха, че лице е отрязало скобата, сложило я е в багажника си и е напуснало мястото. С подаване на сигнала в полицията лицето беше бързо установено и задържано”, каза в ефира на Нова телевизия Цветомир Илиев от Общинското предприятие "Паркинги и гаражи”.

Служителите на “Паркинги и гаражи” във Враца преимуществено са жени, които обикновено успяват по дипломатичен път да се справят с агресивни нарушители, съобщава Илиев.

Засега не знаем колко ще излезе сметката от "войната" на врачанския шофьор със синята зона, но в София за отрязана скоба искаха 700 лв...

Първородната Godzilla!