Пълна комедия: дрогиран без книжка отиде да регистрира Prius, заби го в КАТ-Пловдив (Видео)


03 Aug 2022

Не минава ден без инциденти на пътя, които да не достигнат новините на националните телевизии. Най-новият случай обаче е нещо като черешката на тортата и звучи като евтина комедия.

Историята се развива във вчерашния ден, когато 49-годишен мъж отива в КАТ-Пловдив да регистрира Toyota Prius. По време на обработката на документите полицаите забелязали, че той е във видимо неадекватно състояние, съобщава Нова. Решили да го тестват, но мъжът отказал и тръгнал да бяга с хибридния си автомобил.

Започнало нелепо преследване, продължило едва няколко секунди, защото мъжът забил Prius-а в бетонните сакции пред пловдивския КАТ. Видеото по-долу е заснело момента, в който служител на Пътна полиция разбива с камък страничния прозорец и изважда водача-беглец. Същият е „зрелищно“ арестуван след „гонката“.

Направените на място тестове показват положителен резултат за амфетамини и отрицателен за алкохол. Нататък знаете процедурата: арест за 24 часа и образуване на бързо производство.

За да стане историята още по-нелепа се оказа, че въпросният мъж е с отнето свидетелство за управление. Слава Богу всичко завършва без пострадали, освен две соц кашпии, контейнер за смет и Prius-a.

Още подробности за инцидента четете ТУК!

А ТИИИ, ГЛЕДА ЛИ НОВОТО НИ ВИДЕО?

Много практичен и интересен!