След поредица глоби Емили се отказва от тротинетката, минава на...мотор


31 Aug 2022

Транссексуалната ЛГБТИ активистка Емили Йорданова се зарече да продаде електрическата си тротинетка и да я замени с пистов мотор. С публикация във фейсбук тя се извини за ''простотиите, които е вършила на пътя".

"Ще съобщя една неприятна за някои хора новина, но за някои хора - хубава новина! Извинявам се искрено на всички хора, които са били възмутени и притеснени от моите постъпки с тротинетката! Държа да споделя пред цяла България, че вече няма да ме видите да летя по магистралите", пише момичето.

Емили уточнява, че е взела решението, след като е била привикана вчера за пореден път в столичния КАТ заради карането на ел.тротитентка по главни пътища и магистрали.

КАТ първо са глобили Емили на 29 юли с 50 и 150 лева за това, че кара по софийското околовръстно. После на 20 август пак я глобяват със същите суми заради падане в дъжда - отново на околовръстното. Вчера Емили отново е била привикана в КАТ, този път защото е возила приятеля си Тихомир на тротинетката, и я глобяват съответно с 50, 100 и 150 лева.

    "Вече ми писна от всичко и се предавам! Реших го, приключвам с тротинетката! Жал ми е, мъчно ми е, но ще трябва този филм да приключи! От другия месец ще се записвам на курсове за мотор, категория А2, и напролет вече ще се придвижваме с хубав пистов мотор!", зарича се Емили Йорданова.

Материал на OFFNews.bg

Първородната Godzilla!