Бруталното Lamborghini Murciélago LP-640 в новото ни видео!

  • Галерия с 12 снимки. Галерия с 12 снимки.

21 Sep 2022

Сбъдната мечта. Влюбих се в Lamborghini Murciélago в първия миг, още с първите снимки. Трябва да е било през 2001 г., бил съм на 15 г. Спомням си, че веднага реших че трябва да имам тази кола, макар и в мащаб 1:18. Обикалях няколко седмици, но не намерих никъде моделче на Bburago или Maisto, докато един ден колегите не ми подариха. Жълто Lamborghini Murciélago, от първите, което все още седи на рафта в хола и го гледам всеки ден.

Спомням си много добре и дебюта на фейслифта, Murciélago LP-640, още по-епична кола. Джеръми направи страхотно ревю в TopGear, което съм гледал над 20 пъти. И още поне 5 преди няколко месеца, като част от подготовката ми за срещата с автомобила. Среща, която исках да се случи още от ден едно, още отпреди 15 години.

Исках да направим страхотно видео. Всички от екипа го искахме и вложихме много усилия. Надявам се да ви хареса. Видео, което направихме благодарение на @murci_daily, и което нямаше да може да реализираме без подкрепата на нашите приятели от chinamotor.bg. Те са официален вносител на марката Dongfeng за България, която сега стъпва на пазара с няколко интересни модела, включително товарни на супер цени. Кликнете тук на оранжевия текст или на картинката горе, за да се запознаете с новите автомобили.

Първородната Godzilla!