Благоевградчанин спечели Audi при откриването на ски сезона в Банско… за втори път!!

  • Победителят в играта през 2022 г... Победителят в играта през 2022 г...
  • ... и през 2017 г. ... и през 2017 г.
  • Специален гост на събитието тази година беше Мария Хьофъл-Рийш, която е трикратен олимпийски и двукратен световен шампион по ски Специален гост на събитието тази година беше Мария Хьофъл-Рийш, която е трикратен олимпийски и двукратен световен шампион по ски

19 Dec 2022

Традиционното откриване на ски сезона в Банско беше почти провалено от липсата на сняг, но организаторите все пак се постараха сериозно, за да привлекат интереса на публиката. За поредна година Банско организира игра със заровени в снега сандъци с изненади, като голямата награда е чисто ново Audi A3. До участие в играта се допускат само 32 души, така че опашката от желаещи е внушителна доста преди началния час – 13:00 в събота, 17 декември. Сред чакащите е и Любен Шумерски, който вече е участвал в играта преди пет години и е изровил от снега сандъка, в който е ключът за голямата награда – Audi A3. Сега Шумерски отново е изтеглен сред 32-мата късметлии и за всеобща завист отново се оказва най-ефективен в изкопаването на сандъка с голямата награда – актуалната версия на хечбека на Audi.

Независимо дали вярвате в късмета или не, коментарите в социалните мрежи са повече от забавни: “Тоя няма да погледне Audi повече”, “Уведомете Audi, може да го вземат за рекламно лице”, “Откъде намериха сняг на Банско да заровят 11 сандъка е въпроса”, “Корупцията в България е на такова ниво, че конкурсът "Мис Симитли" за шести път печели 34-годишният син на кмета.” 

 

Първородната Godzilla!