Защо Жерар Пике се появи на тренировка с Twingo?


17 Jan 2023

DizzyRiders, вашият верен източник на информация в света на лайфстайл новините, и този път е на мястото си и следи за вас най-интересното от жълтите колонки. 

Бившият футболист на “Манчестър Юнайтед” и “Барселона” Жерар Пике се появи на тренировка с Twingo, доста необичайна кола за милионер с ръст 194 см. Каква е историята?

Бившата му жена Шакира (връзката на двамата е продължила 11 години от 2011 до 2022 г.) нападна безмилостно Жерар Пике в новия си хит BZRP Music Session #53, а звездата на “Барселона” отговори подобаващо. В песента колумбийската певица (45 г.) засипва футболиста с нападки, след като той я изоставил заради по-младата с 22 години Клара Чиа Марти (23 г.). Дотук клипът в YouTube е гледан над 133 млн. пъти.

 

В една част от текста Шакира сравнява себе си с Ferrari и часовник Rolex, а новата половинка на Пике – с Twingo и Casio. Пике отговори подобаващо, като се появи за интервю с часовник Casio на ръката и обяви, че е сключил 7-годишен договор с Casio за спонсорство на аматьорския футболен турнир Kings League, организиран от испанеца.

Ден по-късно различни испански медии съобщават, че Пике е пристигнал на събитие с Twingo, вместо с някоя от обичайните си коли – испанецът притежава Aston DB9, Porsche 911 Turbo S, Audi RS 6 Avant, Audi S8 и Q7, както и Merc-AMG S63.

 

Първородната Godzilla!