Имате 15-годишно Porsche, но искате модерна инфотейнмънт система? Марката има отговор

  • 6 снимки с новия инфотейнмънт от Porsche 6 снимки с новия инфотейнмънт от Porsche

20 Jan 2023

Porsche продължава да разширява гамата си от налични инфотейнмънт системи за по-старите поколения на своите автомобили. Сега вече модерният продукт е наличен за шестото поколение на 911 - поколение 997 за моделни години 2005 до 2008, ранното поколение 987 на Boxster и Cayman за моделни години 2005 до 2008 и първото поколение на Cayenne за моделни години 2003 до 2008. За първи път Porsche предлага също специфични устройства за различните региони. 

Новата система PCCM Plus идеално замества оригиналните вградени устройства на изредените модели, както и CD радио CDR 23 (Cayenne) и CD радио CDR 24 (Boxster/Cayman). Нейният външен вид и усещане са базирани на вече инсталираните в автомобила компоненти като панела за управление на климатика или бутоните с натискане. Така PCCM Plus се интегрира безпроблемно в средата и не променя цялостното усещане в кабината.

Логото на Porsche веднага идентифицира устройствата като разработени от Porsche, а не афтърмаркет продукти с неизвестен произход. Периферните компоненти като усилвател, високоговорители или антена могат да бъда използвани по същия начин като преди. Навигационните дисплеи в инструменталния клъстер продължават да се поддържат. 

Оборудването на PCCM Plus включва 7-инчов сензорен екран с най-съвременен графичен дисплей. Възпроизвеждането на медийни носители е възможно чрез USB стик, Bluetooth, Apple CarPlay (от iPhone 5) и Android Auto. Друга функция е бордовият компютър, който осигурява голям обем полезни данни за шофирането. 

Цената на подобрената инфотейнмънт система е 1520 евро.

Много практичен и интересен!