Авто пазар: 37-годишно Audi 200 Quattro струва 13 900 лева

  • 4 снимки с Audi 200 Quattro за продажба 4 снимки с Audi 200 Quattro за продажба

20 Jan 2023

В наши дни можем да видим логото Quattro на всевъзможни автомобили с марката Audi - от най-големите всъдеходи на марката до компактните A3 и A4. През 80-те години на миналия век нещата не стоят точно така.

По това време Audi разполага с доста по-малка моделна гама като само по-скъпите и мощни представители разполагат с опция за двойно задвижване. Точно от този период е и днешният ни гост в рубриката Авто пазар - Audi 200 Quattro с година на производство 1986.

Според обявата седанът е на реални 64 000 километра и е била внсена в България през 2018 година от Италия. Видимо, машината е в доста добро състояние, като от снимките всичко изглежда оригинално. 

Под капака стои 5-цилиндров 2,2-литров бензинов турбо мотор с мощност от 180 к.с. В обявата се казва, че механичният инжекцион на мотора се нуждае от настройка, но колата пали и се движи.

Колко според вас реално струва този автомобил? Собственикът му го оценява на 13 900 лева, а повече подробности и контакт можете да намерите на този линк.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Много практичен и интересен!