Lancia е жива! Ypsilon получи нови цветове и мотор със 68 к.с.

  • 7 снимки с обновения Ypsilon 7 снимки с обновения Ypsilon

20 Jan 2023

Lancia планира голямо завръщане на европейския пазар за 2024 година, когато най-накрая трябва да видим нов продукт от марката от години насам. Докато този миг настъпи обаче, феновете на бранда ще трябва да се задоволят с поредното обновление на Ypsilon.

Голямата новина - Ypsilon ще се предлага в нов екстериорен цвят Dew Green! В кабината пък откриваме ново синьо покритие за таблото и панелите на вратите. В технологично отношение 7-инчовият инфоразвлекателен дисплей в средата получава поддръжка на безжична връзка с Apple CarPlay и Android Auto. Безжично зарядно устройство пък е поставено в долния край на централната конзола.

Промени под капака няма. Ypsilon се предлага с 1,0-литров трицилиндров мек хибрид с мощност 68 к.с. Има и версия на пропан-бутан. 

В общи линии, Ypsilon продължава съществуването си без каквито и да е сериозни промени. Въпреки това, с изумление разбираме, че возилото все още е доста популярно в родината си. Градският хечбек е вторият най-продаван автомобил в Италия през 2022 г. Моделът има 15,3 процента пазарен дял, което е най-добрият показател, откакто Ypsilon се продава.

Първородната Godzilla!