Авто пазар: Fiat Ritmo Bertone се продава за 10 000 лева

  • 3 снимки 3 снимки

09 Feb 2023

Италианската школа в автомобилната индустрия винаги е имала своите застъпници в България - феновете на Alfa Romeo и Fiat са едни от най-задружните и активните. Може би тези общества ще оценят автомобила, на който попаднахме чрез обява във Facebok.

Става въпрос за Fiat Ritmo Bertone - кабриолет версия на компактния автомобил. Конкретният екземпляр е внесен в България от Швейцария и изглежда в чудесно състояние. От обявата разбираме още, че машината е без никаква ръжда и е с поставен нов гюрук.

От талона на автомобила разбираме, че той е с първа регистрация от 1 април 1986 година. На километража са изписани малко над 106 000 километра, но дали те са реални - няма как да знаем и гарантираме.

Исканата цена? 10 000 лева. От коментари под оригиналната обява съдим (възможно е да иска членство в група), че не всички са съгласни с нея, но какво е вашето мнение?

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Много практичен и интересен!