Авто пазар: BMW 740i Individual с ръчна кутия от 1999 г. се продава за 8200 лева

  • 10 снимки с BMW-то в продажба 10 снимки с BMW-то в продажба

13 Feb 2023

BMW Серия 7 си остава икона на луксозния сегмент, заедно с автомобили като Audi A8 и Mercedes-Benz S-Class. Имаме особено силна симпатия към предходните поколения на баварския флагман и съвсем случайно се натъкнахме на един доста интересен екземпляр.

За продажба в България в момента е това BMW 740i Individual с 5-степенна ръчна скоростна кутия. Както става ясно от обявата, колата е в добро състояние, макар и да има нужда от някои ремонти. Направени са и доста подобрения. Вижте повече от оригиналния текст (публикуваме без редакторска намеса):

"БМВ 740i фейслифт с ръчни скорости, бензин/газ и доста екстри (вижте си ги по рама: WBAGG81010DF87244). Колата е "BMW Individual" с поръчков интериор, фабрично от БМВ. Двигателят е оригинален (не саден) 4.4L V8 с VANOS, 286 коня, които са доста приятни с ръчни скорости

Двигателят гори масло (вероятно гумички на клапани) и има тракане от клапан (вероятно хидравличен повдигач). Трябва някой да се захване и да я направи, затова и цената е такава. Иначе купето е в много добро състояние, без ръжда, почти всичко работи, вкл. масажиращите седалки, ел. багажника, електронно-регулируемото окачване (EDC) и много други екстри. Има си и неща за оправяне, напр. автоматичното регулиране на фаровете (изписва грешка), дистанционното и др.

Има ъпгрейди: навигация от Х5 (2003), спортен волан, спортни пружини, генерация, 18" джанти от Е65 (оригиналните 16-ки също са налични). Колата е пребоядисвана в оригиналния цвят миналата година поради множество драскотини и повърхностна ръжда (не е имало нищо гнило, нищо не е кърпено и т.н.).

Фабрично 740i фейслифт не съществува с ръчни скорости. Сложена е 5-степенна кутия от 735i преди фейслифта, всичко е направено с оригинални части (съединител, кардан и т.н.)."

Вижте оригиналната обява на този линк.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Първородната Godzilla!