Авто пазар: VW Passat B5.5 отново струва 6000 лв.


20 Feb 2023

Volkswagen Passat - тази семейна автомобилна икона в България винаги е била на почит на вторичния пазар. И макар и времената на Passat B5.5 да отминаха отдавна що се отнася до актуалност, моделът се завръща с нови сили... и нови цени.

Попаднахме на екземпляр от 2004 година, което означава, че колата е на почти 20 години. Конкретната машина е с легендарния 1.9 TDI дизелов двигател и автоматична трансмисия. Преди 10-на години това щеше да е една страхотна употребявана кола, но по всички личи, че и сега отново държи цена.

Исканата сума е 6000 лева, а колата се намира в Добрич. Няма как да не отбележим две неща. Първо - тунинг радиаторната решетка отпред, която няма емблема на Volkswagen. И второ - в коментарите под обявата потребители споделят, че продават следващото поколение Passat за малко над 7000 лева. Та въпросът ни е - Passat B6 губи цената си по-бързо или този Passat B5.5 просто е надценен?

Вижте оригиналната обява в този линк.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Първородната Godzilla!