Авто пазар: Продават запазено Renault 11 oт 1986 година за 2500 лева

  • 8 снимки с бялото Renault 11 8 снимки с бялото Renault 11

07 Mar 2023

Renault 11 е сякаш един от онези автомобили, които така и не остаряват по отношение на своя дизайн. Да - духът на 80-те се усеща отдалеч, но с четирите си фара и отдалечените в самия край на задницата стопове моделът носи футуристични черти и до ден днешен. А по всичко личи, че все още има екземпляри в движение на нормални цени.

Този бял хечбек в момента се продава срещу само 2500 лева. Изглежда в много добро здраве и в оригинално състояние с малки изключения. Не можем категорично да кажем дали е имал сериозни удари през годините, но съдейки по снимките, фугите между панелите и боята изглеждат в напълно адекватно състояние за годините.

Моторът също е интересен - 1,6-литров "чист" дизел. Справка с Wikipedia ни припомня, че този 4-цилиндров агрегат развива максимална мощност от 55 к.с. и не се предлага за всички пазари, на които Renault 11 е бил достъпен.

Повече информация можете да откриете в оригиналната обява (линкът може да изисква регистрация във Facebook група).

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Много практичен и интересен!