В Сливен хванаха 92-годишен с нерегистрирана кола да кара пиян и без книжка


10 Mar 2023

Кога човек трябва да спре с шофирането завинаги? Един доста труден въпрос, на който не се наемаме да отговорим - просто защото за някои възрастни хора автомобилът е единственият начин да стигнат до магазина, аптеката и доктора, например. Но можем със сигурност да кажем, че в случая с този 92-годишен жител на Сливен е крайно време да се откаже от сядането зад волана.

Човекът изглежда е искал да изпробва колко нарушения може да извърши за единица време. Само така можем да си обясним факта, че се е качил на нерегистрирана кола, без книжка и то след употреба на алкохол. За негово нещастие обаче, полицията го спира, установява нарушенията и му налага парична глоба в размер на 600 лева. Ще го спре ли това да кара в бъдеще?

"Ще се качвам, не, ами, докато пукна ще се качвам. Дъщеря ми вика: "Татко, няма да се качваш в колата". Аз ѝ казвам: "Докато пукна, аз ще се качвам на колата", коментира пред bTV провинилият се. А защо има ключове от автомобил? "Кой да му ги вземе? Много съжалявам, не мога да говоря повече. Опасно е да излиза, разбира се. То е много ясно", коментира дъщеря му.

Кликнете на снимката по-горе, за да видите видео репортаж с интервю на 92-годишния сливенчанин. 

Първородната Godzilla!