Авто пазар: Audi S6 от 1995 година се продава за 18 500 лева

  • 5 снимки с бързото комби 5 снимки с бързото комби

16 Mar 2023

Големите бързи комбита с много екстри са ни слабост. Харесва ме ги в модерен вид или малко по-стари - като това Audi S6 от 1995 година, което в момента се продава. Колата изглежда много добре с няколко малки забележки. Може би и заради това цената е леко стряскаща - 18 500 лева.

Ето какво споделя продавачът в самата обява (публикуваме без редакторска намеса):

Продавам Audi S6 C4 с 4.2 литров двигател, V8, 290 к.с. с ръчна, 6 степенна скоростна кутия. Произведен е 1995 г. Към нея давам доста допълнителни части, които към момента се намират доста трудно или ги няма. Цената която търся е 18 500 лв., като разбира се при сериозен интерес подлежи на коментар. Колата си има забележки. През годините съм правил доста неща и съм добавил доста оригинални за модела екстри. 

Колата върви с още един комплект летни гуми и джанти 245/40/18, доста резервни части, които вече не се намират. Газов инжекцион висок клас. Колата има гражданска отговорност и преглед (попада в еко категория 2)."

На нас конкретният автомобил ни допада доста. Друг е въпросът, че не бихме дали точно такава сума за него, но все пак сме наясно, че реалната му пазарна стойност е доста висока. Вижте повече в оригиналната обява.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Първородната Godzilla!