Кои са идеалните коли за зомби апокалипсис?

  • Пет рендъра с електрички за зомби апокалипсис Пет рендъра с електрички за зомби апокалипсис
  • Hyundai Ioniq 5 също поддържа двупосочно зареждане, освен това прилича на малко танкче. 800-волтовата система ще е полезна, ако бързате да заредите преди пристигането на лошите. Hyundai Ioniq 5 също поддържа двупосочно зареждане, освен това прилича на малко танкче. 800-волтовата система ще е полезна, ако бързате да заредите преди пристигането на лошите.
  • Ford F-150 Lightning с гребло и картечница. Може да събере до 11 340 консерви храна. И поддържа двупосочно зареждане, което е полезно, когато домът ви е откъснат от ел мрежата. Ford F-150 Lightning с гребло и картечница. Може да събере до 11 340 консерви храна. И поддържа двупосочно зареждане, което е полезно, когато домът ви е откъснат от ел мрежата.
  • Rimac Nevera ни е любимото постапокалиптично електрическо возило. Съгласете се, че най-бързо ускоряващата кола в света е доста подходяща, ако не искате да си имате вземане-даване със зомбита. Rimac Nevera ни е любимото постапокалиптично електрическо возило. Съгласете се, че най-бързо ускоряващата кола в света е доста подходяща, ако не искате да си имате вземане-даване със зомбита.
  • Opel Corsa-е с ле-е-еки модификации на окачването е идеално малко бъги. Конкретно версията тук е бронирана и с подсилени офроуд гуми, ако се наложи да се придвижвате без пътища… Opel Corsa-е с ле-е-еки модификации на окачването е идеално малко бъги. Конкретно версията тук е бронирана и с подсилени офроуд гуми, ако се наложи да се придвижвате без пътища…

30 Mar 2023

Темата за зомби апокалипсис е водеща в стотици филмови продукции и рядко разочарова автомобилните фенове, които спорят с часове по темата кое е най-доброто возило в условията на абсолютен хаос. Пичовете от Vanarama.com са направили цяло изследване по въпроса, от което излизат с няколко много съществени извода:

- Бензиновите коли изобщо не са подходящи и няма да изкарат дори шест месеца

- Дизелът е по-добра идея, но след 12 месеца ще е за боклука

- Ford F-150 Lightning може да пренася над 11 хил. консерви с храна

- Базов Ioniq 5 може да осигури на дома ви ток за четири дни или да захранва съдомиялна за две седмици

Идеята за използването на електромобили е в това, че дори при паднала електрическа мрежа и разграбени бензиностанции, ток винаги може да се набавя и по други начини. А електрическите коли могат да връщат енергия към дома ви, което е полезно.

Така се раждат няколко стилни рендъра на базата на електрички. Вижте ги в галерията над текста!

 

 

Първородната Godzilla!