Авто пазар: Продава се BMW 1800, купувано чисто ново от Кореком Варна

  • 6 снимки с ретро машината 6 снимки с ретро машината

21 Apr 2023

Класическите автомобили с марка BMW продължават да държат стабилно висока цена на пазара. Най-вероятно това е тенденция, която никога няма да се промени, а дори и у нас се намират истински автентични екземпляри, които заслужават вниманието ни.

Вземете например това BMW 1800, произведено през 1967 година. Колата е от втори собственик, като първият я закупува чисто нова от Кореком. С други думи, произходът на конкретно тази машина е изцяло български (като изключим производството, разбира се), което прави автомобила още по-ценен.

Освен това, в миналото седанът е бил реставриран. Макар и сега да могат да бъдат открити някои малки забележки като тръгнала ръжда по бомбетата на амортисьорите, като цяло това е един изключително чист и запазен екземпляр.

Цената е 15 000 евро. Вижте повече в оригиналната обява.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Първородната Godzilla!