Авто пазар: Lada 2107 в 'напълно оригинален вид' за 9000 евро, някой?

  • 6 снимки със 'седмицата' 6 снимки със 'седмицата'

03 May 2023

"Седмицата" отдавна не е това, което беше преди 40 години - сега е много по-вероятно да чуем това название за флагманския седан на BMW, отколкото за компактния седан на Lada. Но носталгиците в България винаги ще си спомнят онази, старата "седмица". Колко ли може да струва днес тя?

Намерихме напълно оригинален екземпляр (според описанието в обявата), който има реален пробег от около 1000 километра. Наистина, по снимките всичко изглежда перфектно. Може би тези джанти не са най-добрият избор, но продавачът казва, че пази и заводските джанти за модела.

Колата е произведена през февруари 1987 година и разполага с 1,5-литров бензинов двигател. Цената? В оригиналната обява исканата сума е 9000 евро. Много или малко са това за подобен автомобил? Ще се радваме да чуем вашето мнение.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Първородната Godzilla!