Авто пазар: Автентичен Opel Corsa A от 1991 г. струва 5000 лева

  • 10 снимки с бялата Corsa 10 снимки с бялата Corsa

11 May 2023

Сегментът на малките градски автомобили се намира на кръстопът - с навлизането на електрическата мобилност единственият шанс за оцеляване изглеждат именно електрическите версии. Но преди около три десетилетия B сегментът беше изключително популярен на европейския пазар. В него се подвизаваше и първото поколение Opel Corsa, което наскоро беше получило фейслифт.

Именно на тази серия принадлежи и белият автомобил, който виждате в галерията отгоре. В момента той се продава в оригинално състояние, като исканата цена е 5000 лева. Ето какво споделя още продавачът:

"Продавам този уникално запазен ретро автомобил. Колата е Opel Corsa A 1.4i с 5-степенна ръчна скоростна кутия. За годините си колата е на сравнително малко километри и е била в гараж в последните 20 години. Автомобилът е напълно обслужен с ново моторно масло, филтри, спирачна течност, накладки. Също така интериорът е доста запазен и е наскоро изпран.  Автомобилът е снабден с нови предни фарове и с оригиналната резервна гума. Всичко по колата е актуално и платено: данък за 2023, гражданска отговорност и технически преглед. Колата участва на 18-тия Автомобилен ретро събор в Стара Загора през 2022 година."

Вижте повече в оригиналната обява на този линк.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Лукс от Китай!