Близо до Русе мъж по гащи се качи върху колата на румънско семейство (Видео)

  • Галерия от 4 снимки от инцидента на 40 км от Русе Галерия от 4 снимки от инцидента на 40 км от Русе

24 May 2023

Инцидент на 40 километра от Русе шокира румънско семейство, прибиращо се от почивка във Варна. Случилото се на територията на България влезе като извънредна новина в Румъния. Всичко е заснето от видеорегистраторът в автомобила на семейството в понеделник, 22 май.

Както може да видите във видеото по-долу, млад мъж по гащи излиза на пътното платно и застава пред колата на румънците. Шофьорът е румънска дама, която спира, а мъжът се качва върху предния капак на автомобила за кратко, след което слиза. Жената тръгва да избегне полуголия мъж, но той се хвърля върху предния капак. С маневри от волана наляво-надясно и леко увеличаване на скоростта натрапникът не успява да се задържи, като слиза.

„Щяхме да влезем на митница Русе от посока Варна. Човекът пресичаше или имаше намерение да пресече, но спря пред колата ми. В първия момент помислих, че е шега. Намалих много и спрях“, споделя туристката Ливия Морджан.

„Той се качи на колата и после слезе за щастие, въпреки че си мислех, че ще се качи и на покрива. Опитахме се да тръгнем, но той се хвърли върху колата и след това легна на предния капак. Освен това имаше други хора от дясната страна на пътя.”

Румънското семейство не е подало оплакване в България за инцидента, но след публикуването на кадрите в социалните мрежи властите в северната ни съседка сезират полицията в Русе. Към района на случилото се е изпратен екип следователи.

Според медиите в Румъния все още не се знае кой е мъжът и какво е искал от туристите. Властите съветват в подобни случаи най-добре да не се влиза в конфликт с непознати лица. Ако човек излезе пред автомобила спрете, затворете прозорците и вратите. След което се обадете на 112 и подайте сигнал.

Първородната Godzilla!