Авто пазар: Този Opel Astra Bertone Turbo струва 8800 лева

  • 3 снимки с уникалната Astra 3 снимки с уникалната Astra

25 May 2023

В екипа на DizzyRiders имаме слабост към един определен тип коли. Тези, които са перфектно поддържани, доведени до заводско състояние и с направени минимални подобрения с вкус. Точно като този Opel Astra Bertone Turbo.

Машината се продава и, както можете да видите от снимките, се намира в наистина чудесно състояние. За жалост детайлите, които знаем, не са много, но собствнеикът казва, че по автомобила са правени доста неща и не са жалени средства.

Макар и на около 285 000 километра, купето изглежда все едно е още в гаранционна експлоатация. Моторът е 2-литров турбо бензинов с 200 к.с. - напълно адекватна мощност дори и по актуалните стандарти в индустрията.

Цената, която собственикът иска, е 8800 лева. Висока или ниска е тя - можете да ни кажете в коментарите. Вижте повече в оригиналната обява за автомобила.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи

Лукс от Китай!