Skoda България е мобилен партньор на колоездачна обиколка в България, част от Тур дю Франс


27 Jul 2023

Škoda България е официален мобилен партньор на първото издание на L'Etape Bulgaria – колоездачна обиколка, част от легендарната Tour de France. Събитието ще се проведе на 30 юли 2023 г., неделя, по маршрут в полите на красивите Родопи, в района на Велинград. Участниците ще преминат трасета с различна натовареност и трудност, като най-дългото ще достигне 102 км. Колоната ще бъде предвождана от изцяло електрическия Škoda Enyaq, от който ще се следи за сигурността и безопасността на велосипедистите, заедно с още два SUV представителя на Škoda.

Българският вносител на чешките автомобили - Еуратек ООД, ще предостави пилотните автомобили за първото L'Etape by Tour de France състезание у нас. Вече близо 20 години, от 2004 г. до днес, Škoda е традиционен партньор на Tour de France. Добрата симбиоза между автомобилния бранд, който започва историята си от производството на велосипед през далечната 1895 г. и популярното ежегодно състезание от 1903 г. насам, се крепи от любовта към колоездачния спорт. И не само – в допълнение са и общите ценности, които изповядват – да предизвикват своите почитатели да се впускат в нови предизвикателства, преодолявайки собствените си граници и възможности.

Тези, които имат желание да видят на живо отвътре и отвън първия пилотен автомобил на L'Etape Bulgaria by Tour de France, както и да го тестват, могат да се запишат за test drive в шоурумите на Škoda и Еуратек в София и в страната. Графикът за наличността му в различните обекти ще бъде обявен след колоездачното събитие.  

Първото Revuelto в България!