Гавра с три Lamborghini-та само защото ще се гледа (Видео)

  • Галерия от 7 снимки Галерия от 7 снимки

12 Sep 2023

Някои хора наистина печелят изключително много пари от своите авторски клипове в YouTube. В това разбира се няма нищо лошо. За съжаление обаче често дебилизмът надделява над здравия разум и ето ги поредните примери. Новата порция инфантилна гавра със суперколи включва три Lamborghini-та: един бял Huracan Sterrato и два броя Gallardo. Видеата са на различни ютюбъри.

Видеото по-долу е снимано от втория канал в YouTube с най-много абонати. MrBeast има огромната маса зрители от цели 182 милиона абоната и всяко негово видео е гледано милиони пъти. Актуалното му видео вече е гледано над 90 милиона пъти.

В първата част от клипа стрелят с танкове по синьо Gallardo, като някой си Адам има 48 часа да построи защитна стена и ако Lambo-то оцелее, може да го запази. В крайна сметка щетите по италианската суперкола са минимални и колата е спасена от унищожение.

В края на епизода Джеймс Доналдсън, както е истинското име на MrBeast, хвърля в най-големия в света шредер за скрап червено Gallardo (вероятно Superleggera ако съдим по крилото).

Въпреки че въпросното Gallardo е без двигател е тотален дебилизъм да смачкаш такава кола в шредер за метал. Но нали „ще се гледа“!

За второто видео с идиотизъм се местим от САЩ във Великобритания. Там друг идиот с канал на име Mark McCan се гаври с чисто ново Lamborghini Huracan Sterrato. Британецът е с „едва“ 160 000 абоната и определено не може да си позволи да счупи кола, струваща около 263 000 евро.

Но и тук малтретирането е налице, като в случая целта е „оф-роуд“ версията на Huracan да скочи колкото се може по нависоко.

„Идиоти, сър!“

Лукс от Китай!