Авто пазар: В България продават лимузина Cadillac Fleetwood с 5.7 мотор

  • 14 снимки 14 снимки

03 Oct 2023

Лимузините в България не са много. Казваме го не защото имаме точна статистика за броя им, а на база на личните ни наблюдения. И затова е интересно, когато видим подобна машина да се продава от собственик.

Сивият "дългуч" от галерията по-горе е модел Cadillac Fleetwood и е в доста добро състояние. Под капака се намира 5,7-литров бензинов мотор, а оборудването в кабината е доста богато. Ще оставим продавачът да разкаже повече за лимузината (публикуваме текста без редакторска намеса):

"Лимузината е рядко изпълнение в идеално състояние на реални 47000 км. С оригинални джанти O. Z. - 20 цола гуми Pirelli Scorpion, много скъпа монтирана музикална уредбa - два усилватела Harman Cardon-висок клас, два баса 15-ки JBL- също от висок клас и още няколко JBL говорители разпределени в купето. При шофьора говорителите са Kenwood с плеър с тъч скрийн.

Кожата е изключително запазена, в два цвята е и тавана е в перфектно състояние. Лимузината разполага с два хладилника, 2 бара, баровете и дръжките на вратите са облицовани с истински Карбон а не с фолио. Колата юли месец е изцяло обслужена. Палиш и тръгваш! За ценители и колекционери!"

Цената? Към момента на публикуване на този материал тя е 15 000 евро. Линк към оригиналната обява можете да откриете тук.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Лукс от Китай!