Шофьор на BMW M850i се снима как кара с 310+ км/ч в България * (Видео)

  • Снимки: Нова тв Снимки: Нова тв

05 Oct 2023

* - супер спецове по BMW ни обърнаха внимание, че колата е Серия 4 M440i

Иии пак сме в новините! Този път в ефира на Нова тв със заглавие Мъж шофира с над 220 км/ч в града и над 310 км/ч извън него. Ще кажем дежа вю! Но как да пропуснем такова кликбайт геройство. Да ни прощавате за спама!

Сутрешният блок на телевизията се свърза с мъжа, в чийто профил в социалните мрежи са качени поредица от видеа с няколко модела BMW, в които се вижда как се шофира със споменатите по-горе скорости плюс такива с бърнаут и дрифт по улиците. Той се казва Александър Гешев, но отрече да е бил зад волана, признавайки единствено, че е возил дъщеря си без детско столче с около 70 км/ч в града, но по нейно желание.

Мъжът твърди, че останалите клипове не са с негово участие, а на негови клиенти, които тествали колата. А колата е BMW M850i Coupe с 4,4 V8 би-турбо, 530 к.с. и 730 Нм. Ускорява от 0-100 км/ч за 3,7 секунди и заводски е заключена на 250 км/ч. Като нова е струвала най-малко 125 700 евро.

И тук следва уникален коментар от въпросният Александър Гешев: „Ако някой иска да си тества колата – щом няма писта, ще го направи на пътя“.

Подобни неща се случват ежедневно в България, но докато в трафика не се появят масово немаркирани коли на полицията ситуацията няма да се подобри и с 1%. Само с камери за скорост и тестове за алкохол и наркотици няма да стане!

Лукс от Китай!