Maybach G 900 е турбо луксозна G-класа с 26-инчови джанти

  • Галерия с 10 изображения. Галерия с 10 изображения.

09 Oct 2023

Единственият път, когато Mercedes са поставяли означение Maybach на G-клас, бе когато представиха абсурдния Mercedes-Maybach G 650 Landaulet. Това се случи на изложението в Женева през 2017 г., серията бе ограничена в 99 броя, със стартова цена от 749 700 евро.

Според Ерме Хюсмен обаче, Mercedes трябва да повтори и да обособи Maybach, като отделна марка, каквато всъщност беше. „Вярвам, че името Maybach трябва да бъде възродено като цялостна марка, а не да остане само като ниво на оборудване. Марката Maybach носи богато наследство в индустрията на луксозните автомобили и е съвсем уместно да й бъде дадено признанието, което заслужава.“ Това пише Хюсмен в сайта си.

Един от начините, по които марката може да бъде съживена, е чрез представяне на G-класа с марка Maybach. Уверен съм, че този продукт ще има огромен успех в сегмента на луксозните SUV автомобили. За да подобря още повече неговата привлекателност, проектирах комплект джанти с 24 спици, които са с диаметър 26 инча. Те добавят нотка на лукс и изтънченост към цялостния вид на автомобила,“ допълва дизайнерът.

Какво мислите вие? Споделете мнение след, като разгледате галерията на „неговите“ Maybach G900. А в случай, че сте пропуснали скорошния хит в сайта ни, кликенте на тази картинка долу, на Maybach-AMG S 900 е нескромният братовчед на „нормалния“ Maybach.

Лукс от Китай!