Направиха маркировка през самите автомобили на улица в София

  • Галерия от 6 снимки Галерия от 6 снимки

31 Oct 2023

Паркомястото е изключително свещено място за българският шофьор. За него всекидневно се водят улични битки от вербални такива до зрелищни престрелки с огнестрелно оръжие. Вандализмът обаче е пръв в класацията, когато „някой ми е спрял на мястото“. Креативността при него често надхвърля класическото вдигане на чистачки и по-злосторното надиране на боята на колата с ключ. Най-новият случай е от София, където направиха бяла улична маркировка върху паркирали автомобили.

Тук не говорим за законна маркирковка от оторизирана фирма от Столична община, а за самоделна работа върху задънена улица в ж.к. Света Троица до бл. 145В.

Наблизо има нов офис на куриерска фирма и мястото е препълнено с автомобили, което разбираемо затруднява преминаването на пешеходци.

Неизвестен човек реши да вземе нещата в свои ръце и нанесе бяла линия върху пътя, като импровизираната маркировка минава директно през поне три автомобила.

Някои хора са възмутени от вандализма, докато други одобряват от уличната справедливост, която според тях ще послужи за урок как не да се паркира.

Видео с нестандартната улична маркировка може да гледате ТУК.

Лукс от Китай!