Авто пазар: ВАЗ 2107 в топ състояние струва 7500 лв.

  • 22 снимки 22 снимки

02 Nov 2023

В рубриката ни "Авто пазар" рядко поглеждаме към съветски возила - просто защото от тях все още има голяма бройка машини в движение и продажба в България, което ги прави по-малко интересни. Но този ВАЗ ни обра точките.

Става дума за "седмица" - не баварска, ами руска - която е в заводско състояние и на едва 80 000 километра. Колата изглежда като чисто нова, но за това спомагат и някои "частични поправки", както е отбелязано в обявата.

Както можете да видите от снимките в галерията по-горе, дори подът и окачването на автомобила са безупречни. По външния вид едва ли има какво да се желае - поне така изглежда на снимките.

Всичко това има своята цена - 7500 лева. Висока или адекватна е тя, ще оставим на вас да прецените. Ако искате да видите още снимки и информация, отидете на оригиналната обява.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Лукс от Китай!