Авто пазар: VW Passat 4.0 W8 на газ е екзотична покупка

  • 7 снимки 7 снимки

08 Nov 2023

Volkswagen Passat от поколение 5.5 беше на практика единственият автомобил от масовия среден клас, който разполагаше с V8 двигател, който по същество се води W-образен. Разбира се, екземплярите с 4-литровия агрегат бяха наистина много малко и е истинско събитие, когато днес открием такъв за продажба. И то в България.

Черният Passat от снимките в галерията разполага с най-големия мотор, който Volkswagen някога е слагал под капака на модела. При това тук той работи на газ, което може би го превръща в още по-атрактивно предложение за потенциалните клиенти.

Няма как да не отбележим и раздутите калници, под които се крият огромни джанти. Струва ни се, че зад тях виждаме символа S oт Audi върху спирачните апарати, което загатва за подобрения и по спирачната система.

Продавачът казва, че колата е в състояние, което е близко до перфектното. Исканата цена е 8500 лева, а повече детайли можете да видите в оригиналната обява.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Лукс от Китай!