Citroen обнови My Ami Pop, цената в България е 21 200 лв. с ДДС

  • 5 снимки 5 снимки

10 Nov 2023

Citroen обновява версията My Ami Pop със свеж дизайн, който подчертава неговия игрив, младежки и спортен характер. My Ami Pop е едно от многото индивидуални изпълнения, предлагани при Ami – забележителен успех за марката, успял да спечели сърцата на над 43 000 клиенти от момента на пазарната си премиера. 80% от тях са спрели своя избор именно на някое от индивидуалните изпълнения.

My Ami Pop запазва всички специфични елементи във външния дизайн, които допринесоха за неговите пазарни успехи - четири декоративни таса на колелата, една черна графична лента под челното стъкло, по един усилващ елемент на предната и задна броня, един заден спойлер, два стикера на задните странични колони и два стикера на праговете.

Новото изпълнение на дизайна добавя към My Ami Pop промяна по отношение на цвета на каросерията с представянето на червената разцветка Infrared като преобладаващ нюанс във външността. Всъщност оцветяването на стикерите на праговете на вратите и задните странични прозорци преминават от оранжево към червено Infrared – един наистина емблематичен цвят за гамата на Citroen.

Новост в My Ami Pop е и разположеният в централната конзола селектор за контрол на трансмисията и задвижването, който осигурява по-добра ергономичност. Всички останали контролни прибори на арматурното табло също са по-ясно видими и по-лесни за употреба. Наред с бутоните за управление на задвижването „RND”, водачът и неговият спътник в Ami лесно ще открият USB гнездото, управлението на вентилацията, бутона на аварийните светлини и приборите за отопление и предотвратяване на запотяването на прозорците. Селекторът за контрол на трансмисията и задвижването на централната конзола ще започне да се използва и при всички останали версии на Ami през първото тримесечие на 2024 година.

Новият My Ami Pop е на разположение за поръчка от днес без промяна в цената, която остава 21 200 лв с вкл. ДДС при покупка в брой или от 197 лв с вкл. ДДС/месец при сключване на дългосрочен договор за лизинг. Финансовите условия при дългосрочен лизинг като размерите на месечните вноски и първоначалния депозит могат да бъдат адаптирани индивидуално към бюджета на съответния купувач, а първите доставки на крайни клиенти се очакват през първото тримесечие на 2024 година в 12-те страни, в които Ami вече се продава.

Лукс от Китай!