Hyundai обнови Tucson и му даде интериор с повече бутони

  • 2 снимки 2 снимки

21 Nov 2023

Премиерата на Tucson за европейския пазар е планирана за началото на 2024 г. С този значим момент, моделът отваря нова глава от своето европейско пътуване, като носи със себе си ключово обещание за постоянно съвършенство, иновации и удовлетворение на клиентите. 

По отношение на дизайна отвън, промените не са много. Малки подобрения има в бронята и предните панели. Преработените алуминиеви джанти допълнително подчертават динамиката на автомобила и подобряват общите му пропорции. Отзад предпазните плоскости са интегрирани в лайстната на бронята и са увеличени хоризонтално, засилвайки впечатлението за по-широко междуосие. Елегантната, твърда форма на задния край предава усещане за стабилност и баланс.

Интериорът изглежда като на модел от следващо поколение, защото таблото е напълно преконфигурирано. Откриваме дизайн в съответствие с Ioniq 5 чрез групиране на два 12,3-инчови екрана в един корпус. Както при електрическия кросоувър, логото на Hyundai на волана е заменено с четири точки, което е морзовата азбука за буквата "H."

Контролът на климатичната система също е обновен и изненадващо има повече конвенционални бутони от преди. Освен тях, забелязваме чифт въртящи се копчета с вградени екрани за климатика, плюс още две сребърни копчета за сила на звука и други настройки. Централните вентилационни отвори са по-тънки от преди и създават илюзията за непрекъснат вентилационен отвор по цялото табло, като се сливат с външните вентилационни отвори.

Много по-добра от предишната?