Авто пазар: Продават Pontiac Sunbird кабрио в супер състояние

  • 9 снимки 9 снимки

22 Nov 2023

90-те години на миналия век не бяха най-сполучливите за американската автомобилна промишленост, но все пак и това десетилетие роди някои доста сполучливи модели. Един такъв, например, е Pontiac Sunbird, но това със сигурност не е популярен автомобил у нас. Затова с изненада открихме страхотен екземпляр от кабрио версията за продажба в България.

Колата е произведена през 1992 г. и все още е с оригиналната си боя и салон. Оборудването включва електрически гюрук, ABS, климатик, CD плеър и други, като всички те функционират. 

Задвижването идва от 3,1-литров V6 двигател, който през 1991 година заменя турбиниран 4-цилиндров агрегат в гамата на модела. Мощността е 140 к.с., а въртящият момент - 251 Нм. 

Автомобилът се намира в София. За жалост, продавачът не споменава каква е цената. Повече информация можете да намерите в оригиналната обява.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Лукс от Китай!