Аварирало Lambo бе помляно на магистрала (Видео)

  • Галерия от 2 снимки Галерия от 2 снимки

03 Dec 2023

Видеото по-долу е от камера за наблюдения на магистралния трафик в Китай. На кадрите се вижда, че в най-лявата лента е спряло, вероятно поради повреда, Lamborghini Huracan с включени аварийни светлини.

Шофьорът на Lambo-то е вдигнал предния капак, където се намират заводските инструменти и триъгълника. Мъжът говори по телефона и в същото време ръкомаха, за да отбие трафика.

Не минава много време, когато лошото се случва, но по видимо нелеп начин. Приближаващ водач на китайски SUV Geely Xingyue без абсолютна никаква реакция се удря в задницата на италианската суперкола.

За щастие закъсалият шофьор на Huracan-а се отдръпва преди сблъсъка, а водачът на въпросния Geely не реагира по никакъв начин, за да избегне удара.

Китайският автомобил е изграден на платформата CMA на Volvo и заводски излиза с пълен пакет за безопасност, включващ автономно аварийно спиране, адаптивен круиз контрол и асистент за поддържане на лентата.

Не е ясно защо системите не са се включили и колата не е избегнала катастрофата. Няма информация за състоянието на шофьора на китайския SUV.

Лукс от Китай!